top of page

Bucsi Mariann: 

É B R E D É S

Bucsi Mariann - Ébredés 3D_v2.png

„Ninett gyerekkorától kezdve kiemelkedő tehetséggel ragadta meg az ecsetet, azonban az élet viszontagságai közt képtelen volt a művészetben kiteljesedni. Minden nehézség ellenére, immáron felnőttként, mégis varázslatos életszemlélettel gondol a világra. Számos balul sikerült párkapcsolt után végre úgy tűnik, megtalálta azt a férfit, akire vágyott.

Tamás maga a megtestesült tökéletesség, látszólag valódi főnyeremény. Befolyásos üzletember, aki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogyan ő akarja. Magabiztos és határozott ügyvéd, aki magánéletében is szereti átvenni az irányítást.

A külvilág számára odaadónak és gyengédnek látszó férfiről hamar lehull az álca, ahogy fokozatosan egyre kegyetlenebb lesz védtelen feleségével. Egy kis híján Ninett halálával végződő tettlegesség után rég elfojtott emlékek lepik el Ninett elméjét, és a nő rádöbben, hogy csupán egyetlen esélye van, ha életben akar maradni.

Vajon Ninettnek sikerül az, ami a legtöbb bántalmazott nőnek soha? El tud indulni az új élete felé, vagy még azelőtt a férje áldozatává válik, hogy egyáltalán megpróbálhatná?"

M E G R E N D E L É S

Az ÉBREDÉS megtalálható a könyvesboltokban és online,

az alábbi linkek egyikén:

Book24

Bucsi Mariann szerző könyvei - Book24.hu könyváruház

Libri

Könyv: Ébredés (Bucsi Mariann) (libri.hu)

Bookline

Bucsi Mariann: Ébredés | bookline

Ti mondtátok az Ébredésről:

"Vannak könyvek, amelyeket kötelező olvasmánnyá kellene tenni. Szerintem minden túlzás nélkül állíthatom, az Ébredés is ezek közé tartozik. Ha valaki már benne van egy ilyen bántalmazó kapcsolatban, sokat segíthet abban, hogy megértse, nem ő a hibás. Kérlek, jegyezzétek meg: sosem létezhet az a magyarázat, ami felmenthet egy bántalmazót a tettei alól! Ez a könyv akkor is hasznos lehet, ha sejted, a környezetedben él egy érintett, akinek talán pont az Ébredés lesz a kulcs ahhoz, hogy mielőbb változtasson az életén." @Ági_könyvajánlója

"Sokan kérdezik, amikor napvilágra kerül egy bántalmazó kapcsolat, amikor egy bátor és erős nő felvállalja, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, ő ezt nem bírja tovább és a nyilvánosság elé áll vele, hogy miért csak most, miért várt eddig, és miért maradt a bántalmazóval évekig, ha erőszakot, bántalmazást szenvedett el.

Nekik, az ezt kérdezőknek mindenképpen ajánlanám ezt a könyvet, mert az Ébredés egy bántalmazó kapcsolatról szól és arról, miként lehet belőle kiutat találni, lehet-e egyáltalán. Ha igen, milyen életet élhet a jövőben – amikor esetleg sikerül kiszabadulnia a mérgező kapcsolatból – a bántalmazást elszenvedő, mennyi idő kell ahhoz, hogy feldolgozza az őt ért erőszakot és abúzust.

Az Ébredés egy mesterien összerakott történet. Az ébredést duplán felfedezzük ebben a megrázó könyvben, mely Ninett története. Az ő ébredését követhetjük figyelemmel. És mint egy ébredés, az elején határozatlan, elmosódott a történet, csak próbáljuk kitalálni, hogy mi történik. Ez egy remek megoldás Bucsi Marianntól, mert éppen úgy, ahogy Ninett, mi is csak találgatunk, feltételezünk, akár csak ő, úszunk az ő fel-felbukkanó emlékei hullámain, amely emlékek egyszerre idéznek kedves, romantikus szerelmet és boldog házasságot, ugyanakkor egy uralkodóvá váló férjet, aki magabiztos, aki nárcisztikus, aki irányítja a feleségét, aki irreális elvárásokkal állítja szembe." @Bea_Könyvutca

"Már kétszer elolvastam. Letehetetlen könyv. Minden lánynak, asszonynak el kellene olvasni." @Pavlikné_Zsuzsa

Könyvelőzetes:

Regényrészlet és kisfilm - SZABÓ GYŐZŐ és MOLNÁR ÁRON főszereplésével:

bottom of page