ELÉRKEZETT A RÉG VÁRT PILLANAT! ÉLETEM ELSŐ REGÉNYE ELŐJEGYEZHETŐ!

Nagyon vártam, hogy leránthassam a leplet arról az álmomról, amit olyan régóta dédelgettem, és ami most valóra vált. Hosszú hónapok munkáját szeretném ezúttal bemutatni nektek.

Engedjétek meg, hogy a regény tartalmát megmutassam itt is számotokra:

209618451_254710822654598_3073545497135305506_n.png

„Ninett gyerekkorától kezdve kiemelkedő tehetséggel ragadta meg az ecsetet, azonban az élet viszontagságai közt képtelen volt a művészetben kiteljesedni. Minden nehézség ellenére, immáron felnőttként, mégis varázslatos életszemlélettel gondol a világra. Számos balul sikerült párkapcsolt után végre úgy tűnik, megtalálta azt a férfit, akire vágyott.

Tamás maga a megtestesült tökéletesség, látszólag valódi főnyeremény. Befolyásos üzletember, aki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogyan ő akarja. Magabiztos és határozott ügyvéd, aki magánéletében is szereti átvenni az irányítást.

A külvilág számára odaadónak és gyengédnek látszó férfiről hamar lehull az álca, ahogy fokozatosan egyre kegyetlenebb lesz védtelen feleségével. Egy kis híján Ninett halálával végződő tettlegesség után rég elfojtott emlékek lepik el Ninett elméjét, és a nő rádöbben, hogy csupán egyetlen esélye van, ha életben akar maradni.

Vajon Ninettnek sikerül az, ami a legtöbb bántalmazott nőnek soha? El tud indulni az új élete felé, vagy még azelőtt a férje áldozatává válik, hogy egyáltalán megpróbálhatná?

Bucsi Mariann első regénye valódi ébredés lehet minden ember számára. A szerző kifinomult érzékenységgel adja most a remény kulcsát az olvasó kezébe, amely egy szebb jövő ajtajának zárját nyithatja.”

De miért is jó az előjegyzés, más néven előrendelés?

 

A webshopok, könyvesboltok a rendeléseket sorrendben dolgozzák fel és a megjelenéskor azok vehetik majd először a kezükbe a könyvet, akik minél hamarabb előrendelték. Emellett pedig a megjelenésig kedvezményt is biztosítanak számotokra, amit érdemes kihasználni.

Mint tudjátok, külföldön élek, egy csodálatos szigeten, ezért egyelőre nincs lehetőség dedikált példányok beszerzésére, így arra buzdítanálak benneteket, hogy bátran jegyezzétek elő a könyvet, és a közeli jövőben kigondolok valami kis apróságot, amivel kárpótolhatlak benneteket ezért.

A regény megjelenése: 2021. szeptember 13.

 

Ezúton szeretném megköszönni a káprázatos borítómat Faniszló Ádámnak.

Írjátok meg nekem, mit gondoltok, szerintetek is csodálatos-e?

Hálás köszönettel tartozom B. E. Belle írónőnek.

Annyira izgatott vagyok, csak remélni tudom, hogy bizalmat szavaztok nekem és a regényemnek!

Mariann%20sign1_edited.jpg

"Annyira büszkék vagyunk❗❤️ Minden sikerlistán ott van Bucsi Mariann könyve. Hatalmas öröm ez számunkra, hiszen ez már régóta publikáló íróknak is nagyon-nagyon nehezen sikerül, vagy egyáltalán nem is sikerül. 🙏❤️ Ráadásul a Book24 Előrendelési sikerlistát napok óta vezeti❗🏆 Köszönjük nektek a bizalmat❗❤️"

- Maraton kiadó