top of page

A harmadik

 

Nagyot nyújtózott az ágyban és lerúgta magáról a szatén huzatú ágyneműt. A fürdőbe ment, belépett a zuhanyfülkébe, megnyitotta a vizet, majd élvezettel kenegette testét a finom olajos tusfürdővel. Nagyon elégedett volt az új melleivel, igazán tökéletesre sikerültek. A rengeteg mozgásnak köszönhetően a teste izmos volt és ruganyos. Hiába múlt el negyven, a huszonévesek is megirigyelhetik.

 

Megtörölközött, felvette a jógához való ruháját és elindult. Harminc perc múlva a stúdióban térdelt a jógaszőnyegen. Örömmel konstatálta, hogy új oktató van. Egy spanyolos kinézetű, magas, izmos fiatalember, göndör hajjal, olvadt csokoládészín szemekkel, érzéki szájjal. Elsöprő vágy kerítette hatalmába. Alig bírta kivárni az óra végét. Akkor odament hozzá, hosszú szempilláit finoman rebegtetve kérte meg, hogy egy negyedórácskára adjon neki néhány magánleckét, mert bizonyos pózoknál nem biztos benne, hogy tökéletesen csinálja. Tíz perc múlva mindketten a jógaszőnyegen feküdtek. Ruha nélkül. Nem jóga pozícióban.
Később elégedetten dudorászott az autójában. Ebédmeghívása volt egy izgalmas férfival, akit pár napja ismert meg egy rendezvényen. Otthon újra letusolt, gyönyörűen kisminkelte magát, haját csigákba szárította, felvett egy rövid, testhezálló piros ruhát, lábait körömcipőbe bújtatta, majd az ismert szálloda éttermébe hajtott. Másfél órával később a piros ruha, a csipkés melltartó és az apró bugyi egy szállodai szoba padlóján hevert a vörös cipőkön, ő pedig az ágyban az ötvenes gazdag és jóképű randevú partnere alatt, aki mindössze egy arany karikagyűrűt viselt. Természetesen ez egyáltalán nem zavarta őt, hiszen nem férjet keresett, pusztán élvezetet. Abban meg éppen nagyon is része volt.


Délután a masszázsasztalon boldogan idézte fel a nap eddigi eseményeit. Szinte magán érezte a fiatal fiú erős kezeit, tenyere alatt a kemény izmokat, testén a türelmetlen száját. Vad volt, gyors, őrületes! Aztán később az idősebb férfival a hosszan elnyúló buja szeretkezést. A férfi tapasztalt volt, határozott és szenvedélyes. Érezte, ahogy a vágy tangózni kezd a gerince mentén, egészen le az ágyékáig. Felsóhajtott.

Masszázs után beugrott egy barátnőjéhez. A kandalló mellett ültek, kezükben egy-egy pohár bor. A vörös nedű finoman illatozott, szeme előtt narancsvörös lángok táncoltak, ahogy mesélt. Egyre jobban belemelegedett a részletekbe és érezte, ahogy megint elborítja a vágy. A barátnője finoman megérintette meztelen karját, lágyan végigsimított rajta, majd elvette kezéből a poharat. Pár perccel később a kandalló előtt feküdtek. Meztelen testüket lángszínűre festette a kandalló tüzének fénye, miközben ők buja vágyaktól hajtva csókolták egymást.

Később az esti bulira készülődve elmélázott. Ó, hányan mondogatták, hogy a bujaság milyen ártó, rossz, hogy aki minden vágyának engedelmeskedik az a vágyak rabszolgája, hogy a szexualitás kiélése halálos bűn. „Ó, ha tudnák! Milyen buták az emberek!” Hiszen ő az utolsó cseppig kiélvezi az életet. Dehogy rabszolga! Hiszen férfiak és nők az ő rabszolgái, ők elégítik ki az ő a vágyait. Ez fiatalon tartja őt és boldoggá teszi.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bujaság 2.jpg

Mindenki láthatja, milyen szép és kívánatos még mindig. És ő olyan nagyon-nagyon élvezi a testi örömöket. „Még, hogy halálos bűn!” - felkacagott. Nagyot kortyolt a könnyű proseccoból, fülébe csilingelő fehérarany fülbevalót tett. Megigazította a frizuráját, száját kirúzsozta, csücsörített és a tükörképére mosolygott. Pompás estének nézett elébe.

Egy órával később a bárpultnál ült, előtte egy pohár gyöngyöző pezsgő. Harisnyás lábait keresztbe tette, rövid szoknyája felcsúszott, formás combjai kivillantak. A hangos zene dübörgött, szinte rezgett alatta a szék. Igazán izgalmasnak találta. Nem sok idő telt bele, hogy társasága akadjon. Egy igen fess, harmincas fiatalember. A harmadik pezsgő után élvezettel figyelte, ahogy a férfi hosszú ujjai harisnyás combján járnak fel s alá. Rengeteget nevettek. Mindketten tudták, hova vezet ez az este, de játszottak még kicsit. „Még, hogy neki nincs önuralma!”

 

A hatodik pohár kissé a fejébe szállt és hangosan kacagott épp, mikor a férfi megfogta a kezét.

- Gyere! – mondta sürgetőn. A hangjából kicsendülő vágy még jobban felizgatta. A férfi átvezette a tánctér mellett egy szűk folyosóra. Ott a falnak döntötte és vadul csókolni kezdte. Hú, micsoda csók volt az! Az egész bensője remegett. A férfi újra kézen fogta, maga után húzta. A folyosó jobbra kanyarodott, mindkét oldalán ajtók voltak. A negyediknél megálltak, a férfi kulcsot vett elő, a zárba illesztette.

- Itt szoktam edzeni. Öltöző - mondta rekedt hangon. Az ajtó feltárult. Beléptek. Kulcsra zárta belülről. Néhány másodpercig csak néztek egymás szemébe. A vágy úgy hatalmasodott el rajta, hogy bármit megadott volna érte, ha azonnal magában érezheti. A férfi ekkor megfogta, a falnak lökte és felhúzta a szoknyáját. Zihált. Remegett. Annyira kívánta! Úgy vágyott rá! Megoldotta az övét, cipzár hangja reccsent, férfiassága teljes valójában előremeredt. A férfi belemarkolt formás fenekébe, könnyedén felemelte edzett testét, ő pedig a lábaival átkulcsolta a csípőjét. Határozott mozdulattal beléhatolt. Felsikoltott a gyönyörtől. A férfi lökött egyet rajta. Előbb a reccsenést hallotta. Egészen közelről. Aztán testét bénító fájdalom járta át. Érezte a tarkójába fúródott fémet, ahogy az akasztó átszúrta a bőrt, az inakat és belefúródott a kisagyba. Sikoltani akart, de már nem volt rá ideje. Mielőtt becsukhatta volna a szemét, az élet elszállt belőle.

bottom of page