Bucsi Mariann: 

É B R E D É S

Bucsi Mariann - Ébredés 3D_v2.png

„Ninett gyerekkorától kezdve kiemelkedő tehetséggel ragadta meg az ecsetet, azonban az élet viszontagságai közt képtelen volt a művészetben kiteljesedni. Minden nehézség ellenére, immáron felnőttként, mégis varázslatos életszemlélettel gondol a világra. Számos balul sikerült párkapcsolt után végre úgy tűnik, megtalálta azt a férfit, akire vágyott.

Tamás maga a megtestesült tökéletesség, látszólag valódi főnyeremény. Befolyásos üzletember, aki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogyan ő akarja. Magabiztos és határozott ügyvéd, aki magánéletében is szereti átvenni az irányítást.

A külvilág számára odaadónak és gyengédnek látszó férfiről hamar lehull az álca, ahogy fokozatosan egyre kegyetlenebb lesz védtelen feleségével. Egy kis híján Ninett halálával végződő tettlegesség után rég elfojtott emlékek lepik el Ninett elméjét, és a nő rádöbben, hogy csupán egyetlen esélye van, ha életben akar maradni.

Vajon Ninettnek sikerül az, ami a legtöbb bántalmazott nőnek soha? El tud indulni az új élete felé, vagy még azelőtt a férje áldozatává válik, hogy egyáltalán megpróbálhatná?"

M E G R E N D E L É S

Az ÉBREDÉS már megtalálható a könyvesboltokban és online,

az alábbi linkek egyikén:

Book24

Bucsi Mariann szerző könyvei - Book24.hu könyváruház

Libri

Könyv: Ébredés (Bucsi Mariann) (libri.hu)

Bookline

Bucsi Mariann: Ébredés | bookline

SZABÓ GYŐZŐ színész (2).png
SZABÓ GYŐZŐ színész (1).png
SZABÓ GYŐZŐ színész.png